Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OK Sutjeska sjutra gostuje Bar Voleju

12233442_10205242400835225_1222255923_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 14.11.2015. u 09:47

U okviru trećeg kola Prve odbojkaške lige za muškarce, u Sportskoj dvorani Topolica u Baru, sastaju se ekipe Bar Voleja i Sutjeske. Obje ekipe su doživjele poraze u prva dva kola, i tražiće  prvu pobjedu ove sezone. 

Željko Perošević, pomoćni trener Sutjeske kaže da je teško je prognozirati sjutrašnji meč pogotovo što u Bar gostuju oslabljeni. 
,,Bar Volej je najmlađa prvoligaška ekipa, ovo je njihova druga sezona, a dokaz da kvalitetno rade je broj reprezentativaca iz njihovih redova u mlađim kategorijama. Teško je bilo šta prognozirati pred ovaj meč, ovo nam je prvo gostovanje, a u Bar dolazimo oslabljeni“ izjavio je  pomoćni trener prvog tima, Željko Perošević.
Peroševiće je dodao da su posle povrede najboljeg poentera bili pod jakim utiskom, i u prvi mah mislili da su ciljevi dovedeni u pitanje, ali očekuje da ko god od mlađih igrača dobije šansu,  da će je maksimalno iskoristiti.
Srednji bloker Sutjeske, Vladan Stojanović, pred utakmicu kaže da su očekivali više od prve dvije utakmice a da je u sjutrašnjem meču Bar Volej favorit.
,,Sezonu smo započeli lošije nego što smo planirali. Očekivali smo više iz prve dvije utakmice, i sigurno da nismo zadovoljni učinjenim do sada. Posebno nam je otežana situacija nakon povrede Rosandića, ali na nama je da kolektivnim zalaganjem pokažemo da timskim zalaganjem možemo da nadomjestimo njegov izostanak. Prošle godine smo odigrali dva zanimljiva duela od po pet setova, i oba puta su slavili domaćini. Poučeni tim iskustvom i imajući u vidu da smo oslabljeni, mišljenja sam da je ekipa Bar Voleja favorit, ali sigurno se nećemo predati bez borbe“, rekao je Stojanović.
Utakmica je na programu u nedelju 15. novembra, u 18:00 časova.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži.