Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Volley Star poražen od Jedinstva

volley-star-jedinstvo-kup-crne-gore-odbojkaski-savez-crne-gore-odbojka-seniori-polufinale5
Odbojkaški Savez Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 19.03.2016. u 19:56

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Crne Gore za muškarce ekipa Volley Stara je poražena od Jedinstva  rezultatom 0:3. Po setovima 21:25, 19:25, 16:25.

Obije ekipe početak meča otvorile su dobrom igrom  pa se igralo poen za poen do drugog tehničkog tajm auta.  Nakok toga jedinstvo uspijeva da poremeti dobru igru Volley Stara i završi prvi set u svoju korist 25:21.

U drugom setu Volley Star odlično počinje i pravi veću prednost od 10:5. Međutim na drugi tehnički tajm auta ekipa iz Bijelog Polja otišla je sa poenom prednosti. Jedinstvo uspijeva da zadrži i uveća svoju prednost 22:18 i na kraju osvoji i drugi set rezultatom 25:19

U trećem setu Nikšićanima je ponestalo snage pa je poslednji set Jedinstvo rutinski dobilo a samim tim i meč. Ovaj set završen je rezultatom 25:16

“Ekipa Jedinstva je pokazala da ima veći motiv i želju, što se naravno prikazalo i kroz njihovu igru. Samo prva polovina meča je bila neizvjesna, ali na kraju je spremnost momaka iz Jedinstva riješila da se meč završi u njihovu korist", izjavio je nakon meča trener Volley Stara, Vladimir Đokić.

OK Volley Star: Nikolić G, Glomazić R, Radović S, Batrićević M, Simović M 3, Crnogorac S 4, Matković S 2, Đurović A 2, Cebalović R 17, Papović R, Marojević A, Božović M.

OK Jedinstvo: Medojević Ž, Magdelinić M 13, Dizdarević N, Popović Lj, Ćetković M 6, Đuretić B 13, Bulatović B 8, Rudić V 10, Rakonjac S, Bugarin S, Bulatović L, Rakočević M.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži.