Osmajić prekršio pravila nacionalnog tima, nije u kombinaciji za meč sa Finskom

FSCG
 • Autor onogost.me
 • 26.09.2022. u 15:25
Posljednji meč u B Ligi nacija, večeras protiv Finske, fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće bez Milutina Osmajića.

Napadač portugalske Vizele, koji je počeo duel sa BIH u petak, nije u kombinaciji za utakmicu, jer je odstranjen iz nacionalnog tima zbog kršenja pravila ponašanja i discipline, saznaju Vijesti.

Osmajić se sinoć nije pojavio u dogovoreno vrijeme u hotelu, a nije bio ni na obaveznom zajedničkom doručku, zbog čega je odlučeno da ne bude u timu za duel sa Fincima.

Da li će ovaj incident uticati na njegovu dalju budućnost u reprezentaciji – o tome je rano da se govori.

Osmajić (23) je odigrao 12 utakmica za Crnu Goru, debitovao je prije dvije godine, a upisao je jedan gol, pobjedonosni protiv Grčke (1:0), u prijateljskom meču u martu ove godine.

Izvor: Vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Golbal klub Nikšić nastupiće sjutra na međunarodnom turniru u Sarajevu, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta (POK).
  Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.
  Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je na pripravnost zbog očekivanih olujnih vremenskih nepogoda, jakog južnog vjetra i mogućih poplava. Direktorat za zaštitu i spašavanje MUP-a pozvao je građane da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meteorološkoj situaciji.