Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Akademičari” ovog vikenda na četiri turnira

japi
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.06.2018. u 07:13

Džudisti Akademika navikli su na žestok ritam tokom cijele takmičarske sezone, pa gotovo da nema vikenda kad se neko od takmičara nikšićkog kluba ne bori za odličja na nekom od međunarodnih ili domaćih turnira.

Članove najboljeg crnogorskog tima u naredna dva dana očekuju čak četiri turnira, i to će svaki biti međunarodnog karaktera.

Marko Gušić i Jovana Peković će nastupati na Evropskom kupu za juniore čiji domaćin će biti austrijski Lajbnic, a Jovan Peković putuje u Španiju, gdje će se takmičiti na Europen openu.

Njegova klupska drugarica Nađa Vukićević pokušaće da osvoji medalju na prvenstvu Balkana u Bihaću, dok kadetski i juniorski sastav Akademika očekuje nastup na međunarodnom turniru na Palama.

“Ovako je skoro svaki vikend za naš klub. Brojne obaveze za takmičare, trenere i rukovodstvo, ali sve uspijevamo da realizujemo na vrijeme, tako da očekujemo povoljne rezultate i sa takmičenja na kojima nastupamo i ovog vikenda”, istakli su iz Akademika.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.
Takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su devet medalja na međunarodnom turniru "Trofej Bara".
Na Evropskom juniorskom kupu koji je juče održan u Rijeci, Andrijana Šutović, takmičarka Džudo kluba Straševina, osvojila je bronzanu medalju.