Autor: onogost.me
Foto: Džudo klub Akademik
08:06
12.10.2021.

Akademiku 26 medalja i dva pehara u Sarajevu; Trebjesi dva zlata i srebro

Na prvom Memorijalnom turniru „Miloš Ostojić” u Sarajevu, koji je okupio 937 takmičara iz devet zemalja i 57 klubova, takmičari Džudo kluba Akademik osvojili su 26 medalja od čega sedam zlatnih, deset srebrnih i devet bronzanih. Takmičari Džudo kluba Trebjesa osvojili su tri medalje.


Pored velikog broja odličja, takmičark Akademika osvojili su i pehar za najbolju ekipu u konkurenciji mlađih pionira i mlađih pionirki, te pehar za drugo mjesto u generalnom plasmanu.

Zlatne medalje su osvojili: Matunović Iva, Vukićevič Maša, Dubljević Lazar (dvije zlatne), Barović Milan (dvije zlatne), Pantić Danilo, 

Srebrom su se okitili Vukićević Maša, Guzina Vanja, Simić Marija (dvije srebrne), Kruščić Dragan, Đorđije Kilibarda, Eraković Lazar, Milović Matija, Beriša Muhamed i Stanjević Predrag,

Bronzane medalje osvojili su Matunović Iva, Lješković Marija  (dvije bronzane), Guzina Vanja, Kruščić Dragan, .Kilibarda Đorđije, Barović Radovan, Beriša Muhamed i Perović Jovan.

Takmičare su predvodili treneri Đurđevac Marinko i Stanjević Predrag.

Džudisti Trebjese uzeli dva zlata i srebro

Takmičari Džudo kluba Trebjesa osvojili su tri medalje.

Zlatnim odličjima okitili su se Nikola Stanišić, u kategoriji 81 kilogram (kg) i Aleksandar Tomić u kategoriji 90 kg. 

 Foto: Džudo klub Trebjesa

Srebro je osvojio Marko Jancer u kategoriji 81kg.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:37
  23.10.2021.

  Crnogorska bokserka Bojana Gojković osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za mlade u Budvi, nako što je danas u finalnom meču kategorije do 57 kilograma, jednoglasnom odlukom sudija bila bolja od Ruskinje Aline Puškar.

 • 07:53
  23.10.2021.

  Na zatvorenom olimpijskom bazenu SC "Nikšić" u Nikšiću, danas od 11 sati počeće državni Kup u plivanju. 

 • 07:44
  16.10.2021.

  Član Karate kluba Onogošt, Nikola Malović okitio se bronzanom medaljom u seniorskoj konkurenciji na Balkanskom šampionatu u Poreču. Njegov klupska koleginica, dvanaestogodišnja Sofija Vučković takođe zauzela treće mjesto na pobjedničkom podijumu. 

 • 13:07
  14.10.2021.

  Reprezentacija Crne Gore u golbalu učestvovaće od petka do nedjelje na turniru Espo Grand Pri u Finskoj, saopšteno je iz Paraolimpjskog komiteta Crne Gore (POKCG).