Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:41
14.7.2019.

Andrijevica: Prvo mjesto za nikšićke veterane

Povodom 13. jula,  Dana državnosti Crne Gore, u Andrijevici je održano finale Kupa Crne Gore u sportskoj rekreaciji.


Pored nikšićkih vetarana, učestvovali su još takmičari iz Andrijevice, Rožaja, Plava, Berana, Cetinja i vojni veterani Pogorice.

Nikšićki veterani su osvojili prvo mjesto i tako odbranili titulu iz 2018. godine.

Takmičilo se u četiri discipline i to pikado, nabacivanje obruča, šut na gol i skok u dalj.

Osvojeno je šest medalja - tri zlatne i tri srebrne. Slako Bojić osvojio je zlatnu u pikadu i srebrnu u skoku u dalj, Branka Drobnjak zlatnu u pikadu, Lela Varajić zlatnu u skoku u dalj, dok je Danojla Bulatović osvojila srebro u nabacivanju obruča, a Milojka Ćorić osvojila je srebrnu medalju u šutu na gol.

“Odlazak naših veterana na finale Kupa omogućio je Ivan Krsmanović, predsejdnik Udruzenja penzionera Nikšića i Dom zdravlja Nikčić. Veliku pomoć oko organizacije odlaska nikšićkim veteranima pružio je Velizar Vojinović, direktor nikšićkog Vodovoda”, naveo je Radislav Jovanović ispred nikšićkih veterana.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:03
  9.12.2019.

  Na 14. po redu međunarodnom džudo turniru Kup oslobođenja Podgorice, koji je okupio oko 350 takmičara iz zemlje i regiona, takmičari Džudo kluba Akademik ukupno su osvojili 46 medalje od čega 20 zlatnih, 17 srebrnih i 9 bronzanih.

 • 13:25
  8.12.2019.

  Na 14. po redu međunarodnom Kupu oslobođenja Podgorice takmičari DžK Trebjesa osvojili su 17 medalja.

 • 12:18
  8.12.2019.

  Na međunarodnom džudo turniru "Oslobođenje Podogrice", koji je juče održan u glavnom gradu Crne Gore, takmičari Straševine okitili su se sa deset medalja.

 • 07:46
  8.12.2019.

  Na međunarodnom "Novoletnom turniru" koji je, u organizaciji DžK Ivo Reya održan u Celju, jedini predstavnik iz Crne Gore bio je Džudo klub Onogošt, koji je nastupio sa šest takmičara i okitio se sa šest medalja.