Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bar: Karatistima Fokusa 11, takmičarima Onogošta osam medalja

76702373_2391427121107187_1538649957660098560_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.11.2019. u 07:04

Prethodne subote održan je tradicionalni, jedanaesti po redu internacionalni karate turnir "Trofej Bara" na kom je učešće uzelo 897 takmičara iz 54 karate kluba.

Svoje predstavnike u Baru imali su i nikšićki klubovi koji su ostvarili zapažene rezultate. Karatisti Fokusa osvojili su 11 odličja, dok je takmičarima Onogošta pripalo osam medalja.

“Fokusovci” su se okitil sa tri zlata i isto toliko srebrnih medalja, kao i pet bronzanih.

Zlatna odličja osvojili su Lazar Potpara, Mateja Pantić i Lara Šakotić, srebrne medalje su pripale Vasiliji Bijelović, Aleksandru Džoganoviću i Lazaru Potpari, dok su se bronzom okitili Aleksa Papić, Lana Pejović, Dunja Kovačević, Marija Čizmović i Dražen Đorojević.

Karatisti Onogošta uzeli su jednu zlatnu, jednu srebrnu i šest bronzanih medalja.

Zlatna medalja je pripala Sofiji Vučković, srebrnu je osvojio Balša Stevanović a bronzanim su se okitili Ivana Žižić, Miljan Cicmil, Aleksandra Vujačić, Mina Kuzman, Elena Vlahović i Igor Pižurica.

Iz tabora oba kluba čestitali su svojim takmičarima na odličnom rezultatu i osvojenim medaljama, kao i organizatoru turnira koji je, po njihovim riječima, odradio odličan posao.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.