Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bez predaha u Akademiku ovog ljeta

13823667_10153714717142727_1933085217_n
  • Autor onogost.me
  • 23.07.2016. u 09:37

Nakon uspješno odrađene školice plivanja, džudo klub Akademik je za svoje najmlađe takmičare organizovao i odlazak na kamp, koji je održan u Trebinju.

Na kampu se okupilo oko osamdeset najkvalitetnijih takmičara iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore, a sa djecom iz Akademika su na kampu bili i treneri Marinko Đurđevac, Dragana Živković i Predrag Stanjević. Među takmičarima koji su uzeli učešće na turniru, a koji će u budućnosti biti okosnica najboljeg kluba u državi, bili su Marina Marković, Sara Bašović, Slađana Milić, Anđela Tadić, Ana Vujović, Filip Đurđevac, Miljan Delić, Matija Ćuković, Ilija Crvenica, Vidoje Golubović, Ferizi Medin i Aleksa Abazović.

Da će ovo ljeto biti veoma radno u Akademiku potvrđuje i činjenica da osam takmičara uskoro očekuje nastup na evropskoj Univerzijadi u Rijeci. Među putnicima u Hrvatskoj će se naći Nikola Gušić, Nikola Gardašević, Nebojša Gardašević, Danilo Pantić, Lazar Daković, Jovan Peković, Anđela Džaković i Tanja Božović. Ovaj turnir je inače uvertira za jesenje evropske kupove i najznačajnija takmičenja koje očekuje “Akademce”, Evropsko prvenstvo za takmičare do 23 godine, koje se održava u Tel Avivu i prvenstvo Balkana za seniore, koje će se održati u Igalu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.