Bojana Popović nosi crnogorsku zastavu u Riju!

fa19e8a6-d0a1-48fc-8a4c-cf3bc3f0d428
Vedran Ilić
  • Autor onogost.me
  • 24.07.2016. u 21:44

Povratnica na rukometni teren Bojana Popović nosiće našu zastavu na otvaranju igara u Riju

Bojana se poslije četiri godine vratila u selekciju kako bi pomogla saigračicama u pohodu na novu medalju.

“Srce mi sada kuca specifično kao u Londonu uoči finala. To znači da sam uzbuđena, jer stvarno je velika čast. Hvala svima koji su mi ukazali povjerenje da budem ta koja će nositi zastavu ispred svih ovih divnih sportista koji će se boriti za medalje.” – poručila je Popovićeva na svečanosti u vili “Gorica”.

“Potrudićemo se da na najbolji način predstavimo svoju zemlju. Potrudićemo se da niko, iako je veći, karakterno, motivaciono, emotivno ili bilo kako drugačije bude jači od nas. Mnogo smo puta pokazali da to imamo i ovaj put ćete sigurno biti ponosni na nas!” – zaključila je naša legendarna rukometašica.

Crnogorski olimpijci večeras su zvanično ispraćeni na Igre u Riju, a našu zemlji predstavljaće 34 sportista.

Ženska rukometna i muška vaterpolo reprezentacija aduti su za odličja, dok će što bolji plasman u jakoj konkurenciji pokušati da ostvare atletičari Slađana Perunović i Danijel Furtula, teniserka Danka Kovinić, jedriličar Milivoj Dukić, plivači Jovana Terzić i Maksim Inić i džudista Srđan Mrvaljević.

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Prvi Memorijani internacionalni džudo kup “Haris Šabotić”, održaće danas u Nikšiću, u organizaciji porodice Šabotić i njegovih prvih trenera Naila Bande, Miodraga Đurovića i Marinka Đurđevca, a uz podršku Džudo saveza Crne Gore.