Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:22
30.6.2019.

Brezna: Nikšićkim veteranima 20 medalja

Na sportsko-rekreativnom višeboju, koji je održan u Etno selu "Montenegro"" u Breznima, u organizaciji nacionalnog saveza "Sport za sve", veterani Nikšića osvojili su 20 medalja, od toga deset zlatnih, četiri srebrne i šest bronzanih. 


Najuspješnije su bile Margita Stijepović, koja je osvojila četiri zlatne i jednu bronzanu medalju, i Dara Đurković sa osvojena tri zlatna odličja.

Medalje su još osvojili Radislav Jovanović, Branka Drobnjak, Milan Vujičić - zlatne, srebrne su pripale Obrenu Kljaijću, Batu Radoviću, Mirjani Jovanović i Slobodanki Čvorović, dok su bronzane još uzeli Milojka Ćorić, Obren Kljajić, Miško Jokić, Ilija Drobnjak i Milo Draganić.

Učestvovali su rekreativci iz Podgorice, Pljevalja, Danilovgrada, Herceg Novog i Nikšića, a veterani su se takmičili u pet disciplina, pikado, trka na 30 metara, skok u dalj, bacanje kamena s ramena, pretklon i skok u dalj iz mjesta.

Nikšićke veterane očekuje novo takmičenje povodom Dana državnosti u Andrijevici, gdje će pokušati da ponove prošlogodišnji uspjeh kada su bili pobjednici finala Kupa Crne Gore.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije