Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Članica „Matrix-a“ blistala na takmičenju u Mostaru

matrix
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 05.04.2017. u 07:28

Proteklog vikenda u Mostaru je održano takmičenje u plesu pod nazivom „ProDance Challange 2017“, na kome je učestvovao i nikšićki „Matrix“ kao jedini predstavnik Crne Gore. 

Matrix je postigao odličan rezultat sa 11 prvih i dva druga mjesta, a tim rezultatom veoma je zadovoljna direktorka kluba i međunarodni plesni sudija Mia Rakočević. 

„Iako ne u punom sastavu, napravili smo dobar rezultat. Pobjede su ostvarili, kao grupe - "Magic"," Plavi Haos",i "Flame" i solisti - Zorana Vujićić, Jelena Lučić i Mia Gardašević, dok se istakla Nina Babić u pet solo kategorija i jednom grupnom, čime je bila i najtrofejniji učesnik turnira“, rekla je Rakočević.

Takmičenje „ProDance Challange 2017“ jodržano je u dvorani na Bijelom brijegu, a okupio je preko 1.400 takmičara iz zemalja regiona.

U narednom periodu klub očekuje više aktivnosti.

„Biće više nastupa, snimanje spota, kao i pripreme za takmičenje u Zagrebu koje će se održati početkom maja, ali i organizacija turnira u Nikšiću koji je prošle godine okupio više od 1.000 učesnika“, najavila je direktorka Plesnog kluba „Matrix“.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Tradicionalni međunarodni turnir Kup Nikšića, koji će okupiti više od 400 takmičara i 30 klubova iz država regiona, biće održan u subotu, saopštio je organizator manifestacije, Karate klub Onogošt.
Nikšićanin Aleksa Maliković zauzeo je drugo mjesto na međunarodnoj trci na 10.000 metara, koja je održana u Puli u Hrvatskoj.