Danilo Pantić sedmi na Juniorskom prvenstvu svijeta u Abu Dabiju

pantic_2_-_copy
  • Autor onogost.me
  • 26.10.2015. u 17:19

„Danilo Pantić osvojio je visoko sedmo mjesto, a da to ne bude medalja u odlučujućem meču postarao se sudija“, kratko je za portal Onogošt, opisao Danilov nastup u Abu Dabiju direktor džudo kluba Akademik Novica Milović. 

Aktuelni prvake Evrope ipak, poručuje Milović, ostvario je odličan rezultat i za klub i za Crnu Goru.

„Mislim da je samo potvrđeno da je Danilo u 2015. godini napravio najveći sportski rezultat u Crnoj Gori“, jasan je Milović.

Vremena za odmor nema. Slijedi šampionat Evrope do 23 godine, ali Danilovo učešće je pod znakom pitanja jer se i dalje odgađa važna operacija ruke.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Prvi Memorijani internacionalni džudo kup “Haris Šabotić”, održaće danas u Nikšiću, u organizaciji porodice Šabotić i njegovih prvih trenera Naila Bande, Miodraga Đurovića i Marinka Đurđevca, a uz podršku Džudo saveza Crne Gore.
Takmičari Karate kluba "Šampion" iz Nikšića ostvarili su zapažene rezultate na 14. internacionalnom karate turniru koji je u subotu održan u organizaciji KK "Bar".
Na 7. međunarodnom džudo turniru "Tivat 2023", takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su 15 medalja - četiri zlatne, dvije srebrne i devet bronzanih.