Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Fokusovci” u Splitu osvojili šest medalja

16522625_1606245332738457_544163553_n
KK Fokus
  • Autor onogost.me
  • 06.02.2017. u 21:01

Karatisti “Fokusa“ su i u ovoj godini nastavili sa osvajanjem medalja, kao što su imali praksu i u prethodnoj. Na Internacionalnom karate kupu "Split 2017", gdje se okupilo 714 takmičara iz 54 kluba iz čitavog regiona, oni su osvojili 6 medalja, i to 1 zlatnu, 2 srebrne i 3 bronzane medalje. 

Prvo zlato za “Fokus“ u 2017. godini je osvojio Lazar Kosović, bronzanim odličjima su se okitili Sara Radenković i Nikola Žižić, dok su bronzane medalje pripale Anji Vujačić, Magdaleni  Potpari i Miljanu Cicmil.

“Uspjeh u kojem svi članovi kluba imaju svog udjela. Prvi turnir u 2017. godini i sjajna provjera trenutne forme takmičara  poslužio je za analizu postojećih nedostataka koje moramo zajedničkim snagama kroz trenažni i takmičarki proces da pokušamo da otklonimo! Velika zahvalnost organizatoru karate klubu “Dalmacija” i roditeljima naših takmičara koji su uložili veliki napor da pođemo na pomenuto takmičenje”, kaže za naš portal Dejan Ivanović, trener karatista.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.
Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.