FOTO: Fitnes spektakl na Trgu Slobode

334131a2-a716-4fd4-a444-c718eb94f4ff
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 01.07.2018. u 17:49

Sportsko-rekreativna manifestacija “Izađi i treniraj” okupila je danas na Trgu Slobode preko 200 vježbača na svojevrsnom fitnes spektaklu koji promoviše zdrave stilove života i sve blagodeti redovne fizičke aktivnosti.

Učestvovali su vježbači svih generacija, a događaj su uveličali i poznati nikšićki spiritisti.

Sport Vison je, sa brendom NIKE i uz podršku teretane City Fitness, generalni sponzor ove manifestacije.

Fitnes treneri: Nevena Vulević, Boško Drašković, Ivan Vuletić i Milivoje Đurđić su kroz jednočasovni javni trening predstavili inovativne metode vježbanja.

Hiljade vježbača na trgovima u regionu nerijetko priređuju ovakav događaj, a po prvi put na toj mapi gradova našao se i Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ski-klub "Pobjednik" organizovao je početkom marta takmičenja Prvi "Kup Pobjednika" u slalomu i “Srna Kup” u veleslalomu, uz podršku Skijaškog Saveza Crne Gore i mljekare “Srna”.
Takmičari Atletskog kluba "Nikšić" osvojili su deset medalja na prvenstvu Crne Gore u krosu, koje je juče održano u našem gradu. Na 65. po redu prvenstvu opet je istaknuto ime pobjednice Slađane Pejović, koja je 18. put prvakinja države u ovoj kategoriji.
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.