Herceg Novi: Fokus osvojio 14 medalja

44455255_242908073051751_4749388141725483008_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2018. u 06:18

Na turniru “Grand Prix Montenegro 2018” održanom proteklog vikenda u Herceg Novom, karatisti Fokusa napravili su zavidan uspjeh osvojivši ukupno 14 medalja.

Članovi nikšićkog tima su na takmičenju na kojem je učestvovalo 763 takmičara iz 11 zemalja uzeli ukupno dva zlatna, osam srebrnih i četiri bronzana odličja.

Najsjajnijim medaljama okitili su se Sara Radenković, kao i kadetski tim u sastavu Matija Bojić, Lazar Kosović, Dražen Đorojević i Miloš Cvijović.

Po dvije srebrne medalje pripale su Saši Bojoviću i Mini Kovačević u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, a po jedna Nađi Tomanović, Lazaru Kosoviću, Matiji Ivanoviću, kao i juniorkoj ekipi koju su činili Saša Bojović, Mina Kovačević i Anđela Grubač, dok su bronzana odličja uzeli Dražen Žižić, Miljan Cicmil, Miloš Cvijović i Dražen Đorojević.

Iz kluba su posebnu zahvalnost uputili, kako su kazali, prijateljskom klubu KK “Bijela” na predivno organizovanom turniru koji polako izrasta u turnir evropskog renomea i dodali da pored svih nedaća Fokus postaje sve uspješniji tim.

“Nimalo nije dosadno trenirati svakodnevno, biti odličan đak, vikendom se boriti na međunarodnim turnirima i postizati ovolike uspjehe bez bilo čije podrške u gradu Nikšiću, osim roditeljske ovih divnih šampiona i lično moje”, kazao je trener tima Dejan Ivanović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Prvi Memorijani internacionalni džudo kup “Haris Šabotić”, održaće danas u Nikšiću, u organizaciji porodice Šabotić i njegovih prvih trenera Naila Bande, Miodraga Đurovića i Marinka Đurđevca, a uz podršku Džudo saveza Crne Gore.
Takmičari Karate kluba "Šampion" iz Nikšića ostvarili su zapažene rezultate na 14. internacionalnom karate turniru koji je u subotu održan u organizaciji KK "Bar".
Na 7. međunarodnom džudo turniru "Tivat 2023", takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su 15 medalja - četiri zlatne, dvije srebrne i devet bronzanih.