Ivana Nikolić nosila zastavu na otvaranju EYOF-a

ivana_naslovna1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.07.2017. u 05:56

Svečanom ceremonijom na stadionu ETO Park u mađarskom Đeru otvoren je XIV Olimpijski festival evropske mladosti (EYOF), višesportska priredba mladih sportista od 14 do 18 godina.

Takmičarka DžK Straševina Ivana Nikolič nosila je crnogorsku zastavu na sinoćnom otvaranju.

Ivana će nastupiti u utorak i pokušati da se domogne medalje na ovom prestižnom takmičenju. Ona je nedavno na Evropskom prvenstvu osvojila bronzanu medalju.

Na takmičenju u Mađarskoj učestvuje 3.000 takmičara iz 50 evropskih zemalja. Pored nje, nCrnu Goru će predstavljati i ženska kadetska rukometna reprezentacija.

Organizator je Evropski olimpijski odbor, a odrđava se pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora. Ljetnje izdanje prvi put je održano 1991. godine u Briselu, a 1993. godine slijedilo je i zimsko u italijanskoj Aosti.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.
Juče je u Tivtu održan Međunarodni džudo turnir "Tivat open 2022" u konkurenciji poletaraca, pionira, kadeta i junira, a takmičari Džudo kluba "Trebjesa" osvojili su 22 medalje.