Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Karatisti “Fokusa“ i “Onogošta“ iz Kolašina donijeli 16 medalja

karate_naslovna
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.10.2016. u 09:22

Juče je u Kolašinu održan karate turnir “Kolašinski pobjednik 2016“ na kome su učestvovala 23 kluba sa preko 350 takmičara, a veoma uspješan nastup imali su takmičari “Fokusa“ i “Onogošta“. 

Desetočlani sastav “Fokusa“ je imao veoma zapažen učinak osvojivši ukupno sedam medalja, od čega tri zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu. Zlatne medalje su pripale Anđeli Grubač, Tei Knežević i Lazaru Potpari. Srebrna odličja su osvojili Aleksa Papić, Stefan Cebalović i Darko Tomović, dok se bronzom okitio Miljan Cicmil. Ostala tri takmičara Đorđije Tomović, Filip Milović i Mili Samardžić osvojili su peta mjesta.

Trener ekipe Dejan Ivanović je čestitao svojim takmičarima na bezrezervnom zalaganju i postignutim rezultatima.

Karatisti “Onogošta“ su uspješan nastup krunisali sa devet odličja, od čega šest zlatnih, jedno srebrno i dva bronzana.

Prva mjesta i zlatne medalje pripale su Božidaru Kovačeviću, Predragu Smoloviću, Jovani Mijušković, Goranu Božiću, Ines Jaganjac, kao i ekipi juniora u ukupnom plasmanu. Viktorija Mijatović je osvojila srebro, dok su treća mjesta i bronzana odličja osvojili Lalatović i Slobodan Sarić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.
Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.