Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević uručio medalje učesnicima Opštinskog takmičenja u atletici

Opština Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2022. u 19:04
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević uručio je medalje djeci sa smetnjama u razvoju koja su učestvovala na Opštinskom takmičenju u atletici, koje se uz podršku Opštine Nikšić održalo u saradnji sa JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić, OŠ „Mileva Lajović Lalatović“ i SK „Specijalna olimpijada Nikšić“.

Kovačević se zahvalio što mu je pripala čast da uruči medalje djeci sa smetnjama u razvoju koja su pokazala dobre rezultate u različitim sportskim disciplinama.

„Vi ste u ovaj oblačni dan unijeli zrake sunca kroz medalje koje ste osvojili, i čestitam svima, i trenerima i organizatorima Specijalne olimpijade i svima koji su pomogli, i vašem današnjem domaćinu OŠ ’Mileva Lajović Lalatović’. Nastavite ovim putem – da i dalje osvajate medalje i nižete uspjehe“, zaključio je predsjednik Kovačević.

Osim takmičara iz Nikšića, učestvovala su i djeca iz JU Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju Tivat.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.