Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Krstajić novi potpredsjednik Karate federacije Balkana

5c3a9158-a544-4eb9-98b1-37160a0a0a64-ivankrstajic-previeworg
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.11.2019. u 14:36

Predsjednik Karate saveza Crne Gore, Ivan Krstajić novi je potpredsjednik Karate federacije Balkana, odlučeno je na Kongresu te asocijacije u Beogradu.

On je drugi crnogorski predstavnik, nakon Vladimira Mrvaljevića, na toj funkciji od osnivanja regionalne karate asocijacije sredinom septembra 2013. godine.

Na mjesto predsjednika imenovan je prvi čovjek Karate saveza Hrvatske Davorin Cipek, koji je naslijedio Esata Delihasana iz Turske.

Njegov mandat traje dvije godine.

“Smatram da je imenovanje Cipeka dodatna vrijednost za Karate federaciju Balkana zbog njegovog angažmana u Evropskoj i Svjetskoj federaciji. Regionalna federacija je prilika da kroz zajedničko djelovanje napravimo dobru priču, koja bi se reflektovala i na nacionalne saveze. Usvojili smo zajedničku strategiju i odnos prema balkanskoj federaciji, za njeno pozicioniranje na evropskom i svjetskom nivou”, kazao je Krstajić.

On očekuje da će članice Karate federacije Balkana zajedno djelovati i kroz zajedničke aktivnosti pozicionirati regionalnu asocijaciju tamo gdje joj je objektivno i mjesto, imajući u vidu rezultate karatista na međunarodnoj sceni.

U toku je četvorogodišnji mandat generalnog sekretara Slavoljuba Pipera i sportskog direktora Dragoljuba Fatića.

Novo okupljanje karate država regiona zakazano je u slovenačkim Brežicama, početkom decembra, gdje će biti održano Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore.

 

Izvor: Mina

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.