Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

”Kup oslobođenja Podgorice”: Karatisti Fokusa osvojili 22 medalje

fokus_1
KK Fokus
  • Autor onogost.me
  • 06.12.2016. u 08:51

Na 37. "Kupu oslobođenja Podgorice" koji je okupio preko 50 klubova, učešće su uzeli i karatisti Fokusa i još jednom potvrdili svoj kvalitet. 

U konkurenciji klubova iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Albanije, Kipra i Grčke čija je ekspedicija brojala 170 takmičara, članovi Fokusa osvojili su 22 medalje, od čega osam zlatnih, šest srebrnih i osam bronzanih.

Zlato je pripalo Magdaleni i Lazaru Potpari, Nikoli Vučetiću, Stefanu Cebaloviću Balši Nediću, Jovanu i Nemanji Dragićeviću i Filipu Bojiću.

Srebro je pripalo Lani Pejović, Luki Radojičiću, Jakovu Vujičiću, Andreji Knežević, Radisavu Bulatoviću i Aleksi Papiću, dok su bronzu osvojili Uma Adžajlić, Jovana Vukotić, Sara Radenković, Miloš Cvijović, Andrija Vukotić, David Kalezić, Miljan Cicmil i Božo Đukanović.

U sjajnom nastupu karatista Fokusa u Podgorici, posebno se istakao Stefan Cebalović, koji je do prvog mjesta u pionirskoj konkurenciji došao bez izgubljenog poena u svih pet mečeva koje je imao na turniru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.
Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.