Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mali znak pažnje za našu najbolju maratonku: Poklon za srećan put u Rio

13872461_964177117028523_1491909373_n
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 02.08.2016. u 17:55

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Nikšić uručio je danas prigodan poklon najboljoj crnogorskoj atletičarki i svojoj sugrađanki, Slađani Perunović. 

Radinka Perović, predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić istakla je da je posebna čast što će naš grad među najvećim svijetskim sportskim zvijezdama imati svog predstavnika na jednom ovakvom prestižnom takmičenju.

“Nikšić je svakako od ranije poznat po velikom broju mladih talentovanih ljudi i iznjedrio je poznata sportska imena koja su naš grad i našu državu pozicionirali na svijetskoj mapi uspiješnih. Svojim dosadašnjim rezultatima Slađana je uspjela da pokaže svoje umijeće iskaže na najbolji mogući način. U ime Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Nikšić koristim priliku da joj ovim putem poželim puno uspjeha na predstojećim Olimpijskim igrama, a svakako da će Nikšić i Savjet mladih sa ponosom navijati za nju”, kazala je Perović.

Ona je, takođe, iskoristila priliku da i ostalim predstavnicima iz Nikšića, Radmili Petrović, Đurđini Jauković i Srđanu Mrvaljeviću poželi puno uspijeha u nadi da će se podmladak ove partije i sa njima sastati nakon povratka sa Olimpijade.

Slađana Perunović kazala je da je ovo za nju veliko iznenađenje i zahvalila se mladim “DPS-ovcima”.

“Nadam se da ću na Olimpijskim igrama ostvariti svoj cilj, izdržati svoj najbolji rezultat, da ću, ujedno, oboriti crnogorski rekord, kao i da ću ispuniti normu za svijetsko prvenstvo. Za mene je maraton jedna teška disciplina i ko god istrči maraton za mene je pobjednik”, dodala je ona.

Slađana Perunović će, po drugi put u karijeri, braniti boje svog grada i države na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru koje će se održati od 5. do 21. avgusta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su devet medalja na međunarodnom turniru "Trofej Bara".
Na Evropskom juniorskom kupu koji je juče održan u Rijeci, Andrijana Šutović, takmičarka Džudo kluba Straševina, osvojila je bronzanu medalju.