Mirović vodi školu plivanja i vaterpola u Nikšiću

24099534_10210468502924511_186489199_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 25.11.2017. u 12:37

Dobra vijest za djecu. Na bazenu će početkom mjeseca biti nastavljna škola plivanja i vaterpola a nju će, kako sada stvari stoje, voditi Miodrag Mirović, selektor naše kadetske selekcije sa kojom je osvojio zlato na Prvenstvu Evrope održanom u septembru na Malti.  

To je našem portalu potvrdio direktor JP „Sportski Centar“, Predrag Ivanović.

„Sve smo dogovorili i škola u PVK „Nikšić“ počinje sa radom 4. decembra“, ističe Ivanović.

Nikšićki bazen je ovih dana ponovo ispunjen vodom, a učinile su to i bukvalno kiše jer bunarski sistem, preko kojeg se puni i zagrijavaju bazen i dvorana, nije u međuvremenu funkcionisao zbog dugotrajnih suša. No, sad je samo pitanje dana kada će ljubitelji plivanja i vaterpola opet moći da uživaju u bazenu. 

„U toku remonta uvidjeli smo da neke stvari sa bunarima ne funkcionišu, tako da smo bili prinuđeni da zatvorimo bazen. Ipak, na zadovoljstvo građana bićemo u prilici da bazen puštimo u rad krajem ovog mjeseca“, kazao nam je Ivanović.

Statistika kaže da je na bazenu, od otvranja u maju prošle godine do septembra ove, zabilježeno oko 80.000 posjeta. Respektabilna cifra koja je, kaže Ivanović, omogućila njegovu rentabilnost uz dnevnu cijenu karte koja se kreće 2 eura po satu. 

Mjesečni troškovi energenata su 10.000 eura , hemija je 2.000, znači mi u tom dijelu pokrivamo troškove, opština kao naš osnivač plaća zaposlene“, pojašnjava on.

Na bazenu će sredinom decembra biti organizovan i finalni turnir Kupa Crne Gore u vaterpolu.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.
Juče je u Tivtu održan Međunarodni džudo turnir "Tivat open 2022" u konkurenciji poletaraca, pionira, kadeta i junira, a takmičari Džudo kluba "Trebjesa" osvojili su 22 medalje.