Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikola Blečić nokautom započeo profesionalnu karijeru u mješovitim borilačkim vještinama

12341350_1697934533780666_7711704715200451780_n
SRĐO
  • Autor onogost.me
  • 15.12.2015. u 12:45

Klub mješovitih borilačkih vještina „Prometej“ iz Nikšića u svojim redovima ima borca koji mnogo obećava kada je u pitanju ova vrsta borilačkih sportova, u narodu često poznata i kao „ultimate fight“. Nikola Blečić je na profi turniru u Nišu zabilježio pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi. 

Glavni trener i osnivač kluba, Ivan Femić, kaže da je turnir pod nazivom „Naissus fightinig chamaionship“  bio jak regionalni turnir u semipro i pro kategorijama, a okupio je 20 boraca iz regiona.

„„Izuzetno smo zadovoljni Nikolinim rezultatom. Na amaterskom planu naš se klub za dvije godine postojanja već dokazao i sada su na redu izazovi u profesionalnim vodama. Naredne godine čeka nas dosta profi turnira na kojima ćemo učestvovati“, kaže Femić za portal Onogošt.

On dodaje da je prije šest dana Blečić na turniru u amaterskoj konkurenciji, u Vrbasu, u kategoriji do 84 kilograma, ponio epitet najboljeg borca, zabilježivši tri pobjede, od čega dvije nokautom. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.