Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
09:03
13.7.2019.

Nikšić domaćin takmičenja u street workout & calisthenics disciplinama

Ekološko udruženje mladih "Zeleni centar" u saradnji sa Gimnstičkim klubom "Montenegro street workout", danas organizuje u Nikšiću četvrto po redu takmičenje u street workout&calisthenics disciplinama.


"Glavni cilj takmičenja je promocija Calisthenics treniranja i zbog toga najviše pažnje se daje vježbama sa ponavljanjima (zgibovi, propadanje na razboju i trbušnjaci za djevojke) kako bi se mogao prijaviti, aktivirati i motivisati što veći broj mladih da se bave ovom vrstom sporta, a takođe tu je i neizostavna i najatraktivnija disciplina freestyle", kazali su organizatori ovog takmičenja.

Ovogodišnje takmičenje obuhvatiće discipline zgibovi, propadanje na razboju, trbušnjaci za djevojke, zgibovi za veterane i slobodni stil.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:01
  7.8.2019.

  Poslije mjerenja kadetske košarkaške reprezentacije Velike Britanije, realizovano je i mjerenje reprezentacije Portugala koja će kao i reprezentacija Velike Britanije učestvovati na Evropskom prvenstvu B divizije koje će biti održano u Podgorici od 8. do 17. avgusta.

 • 15:06
  7.8.2019.

  Dugogodišnji svjetski prvak i osvajač velikog broja šahovskih turnira Anatolij Karpov boravio je juče u Plužinama, u okviru dvodnevne mini turneje u Crnoj Gori, gdje je odigrao simultanku sa mladim šahistima na deset tabli.

 • 14:25
  7.8.2019.

  Radujem se što univerzitetski sport zauzima sve više svoje pravo mjestu u našem društvu, a posebno me raduju naši studenti uključeni u cijeli proces i što postižu značajne uspjehe, kazao je Stevo Popović, dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, prilikom današnjeg prijema studenta Nova Raičevića, koji je na Univerzitetskim igrama u Zagrebu osvojio srebrnu medalju.

 • 10:09
  7.8.2019.

  Atletska reprezentacija Crne Gore nastupiće 10. i 11. avgusta u Skoplju na ekipnom Prvenstvu Evrope - treće grupe, na kojoj će, pored naše države, uzeti učešće još 13 reprezentacija: Srbija, Andora, Jermenija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina , Albanija, Island, Kosovo, Moldavija, Sjeverna Makedonija, San Marino, Linhenštajn i Gibraltar.