Održano Državno takmičenje u sportskoj i ritmičkoj gimnastici

22217941_10154711291342085_900108552_o
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.10.2017. u 13:56

Gimnastički savez Crne Gore u saradnji sa Školom gimnastike "Nikšić" organizovao je Državno takmicenje u sportskoj i ritmičkoj gimnastici u Sportskom centru.

Na takmičenju je učestvovalo 25 takmičara sportske gimnastike i 60 takmičarki u ritmičkoj gimnastici.

„Ideja Gimnastickog saveza je bila da se takmičenje održi u Nikšiću radi popularizacije gimnastike u našem gradu. Sekretarijat za sport, kulturu, mlade i socijalno staranje i Sportski centar Nikšić dali su podršku održavanju manifestacije. Prikazani nastupi i sportske i ritmičke gimnastike bili su impresivni“, naveli su iz Škole gimnastike.

Njihovi takmičari imali su zapažene i kreativne nastupe, pa je svih šest takmičara osvojilo medalje. Dado Kočet osvojio je cetvrti put zaredom zlatnu medalju. U svojim kategorijama srebrna odličja pripala su Dunji Vučinić, Miljani Todorović i Mariji Simić. Bronzu su osvojile Jelena Eraković i Janja Drašković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.
Juče je u Tivtu održan Međunarodni džudo turnir "Tivat open 2022" u konkurenciji poletaraca, pionira, kadeta i junira, a takmičari Džudo kluba "Trebjesa" osvojili su 22 medalje.