Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Open d'Italia: Srebro za karatistkinju Fokusa Minu Kovačević

fokus1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.04.2017. u 09:56

Italijanski Rićone bio je minulog vikenda domaćin velikog karate turnira na kojem je učestvovalo oko 2.200 takmičara, a fantastičan uspjeh napravila je članica KK „Fokus“, Mina Kovačević, koja se okitila srebrom.

„U finalnom meču neriješen rezultat, ali zbog zlatnog boda osvojila je srebrnu medalju zlatnog sjaja“, s ponosom ističe njen trener Dejan Ivanović koji je pohvalio i zalaganje ostalih takmičara, Boža Đukanovića, Lazara Kosovića, Saše Bajović i Miljana Cicmila, koji se ipak nijesu domogli medalja.

„Za sve nas ovo je bilo jedno veliko životno i sportsko iskustvo koje se ne može na bilo koji način nadomjestiti . Jedno od najmasovnijih takmičenja na kojima sam prisustvovao. Puna dva dana je trajalo, oko 2.200 takmičara na deset borilišta, neopisiv osjećaj“, kaže Ivanović.

„Fokusovci“ su se borili na karate turniru „Ulcinj Open 2017“ i u konkurenciji 705 takmičara i 52 kluba iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Makedonije, Kosova, SAD-a i Crne Gore osvojili 14 medalja - po dvije zlatne i srebrne i deset bronzanih.

Zlatni su bili Lazar Potpara i Filip Bojić, srebrni Vanja Kilibarda i Đorđije Tomović, dok su se bronzanim odličjima okitili Nađa Tomanović, David Kalezić, Nikola Vučetić, Stefan Cebalović, Matija Bojić, Rade Bulatović, Miloš Cvijović, Balša Nedić, Matija Ivanović i Dražen Đorojević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Tradicionalni međunarodni turnir Kup Nikšića, koji će okupiti više od 400 takmičara i 30 klubova iz država regiona, biće održan u subotu, saopštio je organizator manifestacije, Karate klub Onogošt.
Nikšićanin Aleksa Maliković zauzeo je drugo mjesto na međunarodnoj trci na 10.000 metara, koja je održana u Puli u Hrvatskoj.