Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Perunović 14. put šampionka

sladja-perunovic-1000x555
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.10.2020. u 11:29

Slađana Perunović dominira u krosu. Članica AK Nikšić juče je na 62. prvenstvu Crne Gore u krosu 14. put uzastopno slavila i postala šampionka države u krosu.

Na terenima ispod Trebjese u tehničkoj organizaciji AK Nikšić , pod pokroviteljstvom ASCG i podršku Ministarstva sporta i mladih Crne Gore, a po prohladnom i oblačnom vremenu na odlično pripremljenoj stazi za kros, uspješno je takmičenje koje je okupilo oko 100 takmičara iz devet klubova (Budućnost, Mornar, Lovćen, Nikšić, Jedinstvo, Sanja, Lim, Sparta i Podgorički maraton).

Kod seniorki na 3000 metara ubjedljivo je trijumfovala Slađana Perunović, a kod seniora na 6000 metara najuspješniji je bio Dragoljub Koprivica, član Mornara. Najviše medalja osvojili atletičari Nikšića – 10 , drugi su atletičari Lima sa 8, dok su takmičari Jedinstva osvojili šest.ž

Takmičenju su ispred ASCG prisustvovali predsjednik Gojko Banjević, direktor Milorad Vuletić, sekretar Milan Madžgalj, selektor reprezentacije Osman Erović i nacionalni treneri Zoran Jojić i Drago Musić.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.