Autor: onogost.me
Foto: KK Šampion
08:37
5.6.2022.

Petru bronza na Balkanskom prvenstvu

Veliki uspjeh na Balkanskom karate prvenstvu u Beogradu za djecu i seniore ostvario je takmičar Karate kluba "Šampion, Petar Mrvaljević, osvojivši bronzanu medalju.  


Naime, Mrvaljević je u disciplini borbe pojedinačno, ostvario tri pobjede na putu do bronzanog odličja.

U prvom krugu pobijedio je takmičara iz Hrvatske 4:1, u drugom je izgubio 5:3 od takmičara iz Bosne koji je prolaskom u finale omogućio Petru da radi repesažne borbe od kojih je Petar prvo savladao takmičara iz Srbije, da bi, za samu medalju pobijedio takmičara iz Bosne. Time je donio bronzanu medalju za reprezentaciju Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:25
  3.7.2022.

  Gimnastički klub "Montenegro Street Workout" u saradnji sa Ekološkim udruženjem mladih "Zeleni centar", a uz podršku partnera, 13. jula organizuje sedmo takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama.

 • 08:25
  24.6.2022.

  Na rekreativnom višeboju u Sutomoru, u organizaciji Nacionalnog Saveza za sport i rekreaciju, veterani Nikšića osvojili su 24 medalje - 11 zlatnih, sedam srebrnih i šest bronzanih.

 • 09:15
  21.6.2022.

  Nikšićanin Aleksa Maliković, član triatlon klub Anderba, zauzeo je drugo mjesto u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje) na 4. Luštica Bay Aquathlon trci, koja je održana u Tivtu.

 • 10:44
  20.6.2022.

  Talenat, upornost i disciplina karakteristike su uspješnih pojedinaca. Upravo te tri osobine odlikuju sestre Šutović, Andrijanu i Katarinu, koje pored odličnog uspjeha u školi, nižu i zapažene sportske rezultate.