Sport fest okupio veliki broj djece

pagebsport
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 12.09.2015. u 17:29

Sportsko - zabavna manifestacija, Sport fest, okupila je večeras na gradskom trgu na stotinu djece iz osnovnih škola i predškolskih ustanova. 

U organizaciji CKM-a, ovogodišnji festival održava se pod motom: “Bavi se sportom, igraj za Crnu Goru”  jer, kako ističe direktor Sport Festa, Aleksandar Damjanović, želja im je bila da animiraju mlade da se bave sportom kako bi jednog dana možda neko od njih postao i nosilac neke od reprezentativnih selekcija.

„Takođe sa ovog festivala želimo da pošaljemo jednu jasnu poruku svim biznismenima iz našeg grada da pokušaju da nađu načina da ulože finansijskih sredstava u škole sporta, jer je sport najbolji reprezent naše države“, poručio je Damjanović.

U sklopu “Sport festa” organizovani su miting i biciklistička trka kroz cijeli grad, turniri u malom fudbalu, rukometu, te takmičenja u odbojci, šahu, tenisu, kao i posebna takmičenja za djecu predškolskog uzrasta.

U muzičko-zabavnom dijelu programa učestvuju Ismail Delija i grupa Osvajači, a  organizovan je i “Bedem fest party”.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na 18. Međunarodnom karate turniru "Kup Nikšića 2022", koji je održan u nedjelju, takmičari Karate kluba Fokus osvojili su 11 medalja, od čega su četiri zlatne, jedna srebrna i šest bronzanih odličja.