Sve spremno za “Kup Nikšića 2018”

karaate
KK Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 29.09.2018. u 09:23

U organizaciji KK “Onogošt“ i Karate saveza Crne Gore sjutra će u Sportskom centru biti održan “Kup Nikšića 2018“.

Na turniru će biti organizovano takmičenje u katama i borbama, a za najbolje takmičare obezbijeđene su medalje i diplome, kao i pehari za tri najuspješnije ekipe u generalnom plasmanu.

Organizatori navode da se očekuje nastup oko 300 takmičara iz 25 klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Kup Nikšića, čiji pokrovitelj je Skupština opštine Nikšić, Sekretarijat za sport, kulturu i mlade, organizuje se  15.  put za redom povodom Septembarskih dana, a prve borbe će početi u 10h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Prvi Memorijani internacionalni džudo kup “Haris Šabotić”, održaće danas u Nikšiću, u organizaciji porodice Šabotić i njegovih prvih trenera Naila Bande, Miodraga Đurovića i Marinka Đurđevca, a uz podršku Džudo saveza Crne Gore.
Takmičari Karate kluba "Šampion" iz Nikšića ostvarili su zapažene rezultate na 14. internacionalnom karate turniru koji je u subotu održan u organizaciji KK "Bar".
Na 7. međunarodnom džudo turniru "Tivat 2023", takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su 15 medalja - četiri zlatne, dvije srebrne i devet bronzanih.