Sve spremno za “Kup Nikšića 2019”

kup_niksica
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 29.09.2019. u 06:10

U organizaciji Karate kluba Onogošt, danas će u Nikšiću biti održan, 16. po redu, međunarodni karate turnir “Kup Nikšića“.

Organizatori ističu da se očekuje učešće više od 30 ekipa iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, odnosno oko 350 takmičara, a biće održano takmičenje u katama i borbama, u konkurenciji pionira, nada, kadeta i juniora.

“Nadam se da će i ove godine odziv klubova biti dobar i da će, kao i svi prethodni, i ovogodišnji turnir biti kvalitetan. Mi ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini i organizatori tradicionalne sportske manifestacije, kako i priliči našem gradu”, kazao je direktor kluba, Dragoljub Fatić agenciji MINA.

On je istakao da će turnir biti kruna veoma uspješne 2019. godine, u kojoj je, KK Onogošt poslije medalja sa najznačajnijih takmičenja u mlađim kategorijama, dobio i osvajača bronzane medalje na evropskom seniorskom prvenstvu.

Pokrovitelj turnira, koji je uvršten u manifestaciju Septembarski dani Nikšića, je Sekretarijat za sport opštine Nikšić.

Početak takmičenja u Sportskom centru zakazan je za 10h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičari Karate kluba "Šampion" iz Nikšića ostvarili su zapažene rezultate na 14. internacionalnom karate turniru koji je u subotu održan u organizaciji KK "Bar".
Na 7. međunarodnom džudo turniru "Tivat 2023", takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su 15 medalja - četiri zlatne, dvije srebrne i devet bronzanih.
Na 59. internacionalnom turniru “Nagaoka kup,” koji je za vikend održan u Ljubljani, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su 17 medalja, od čega - 7 zlatnih, 4 srebrne i 6 bronzanih.