Takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama

Gimnastički klub "Montenegro Street Workout" u saradnji sa Ekološkim udruženjem mladih "Zeleni centar", a uz podršku partnera, 13. jula organizuje sedmo takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama.

Takmičenje će biti održano u park-šumi Trebjesa, u prvom street workout parku, koje je izgradio “Zeleni centar”.

Početak je zakazan u 10 časova.

“Glavni cilj takmičenja je promocija calisthenics treniranja i zbog toga najviše pažnje se daje vježbama sa ponavljanjima (zgibovi, propadanje na razboju i trbušnjaci za djevojke) kako bi se mogli prijaviti, aktivirati i motivisati mladi da se bave ovom vrstom sporta. Tu je i neizostavna i najatraktivnija disciplina freestyle”, naveli su organizatori.

Ovogodišnje takmičenje obuhvata pet disciplina: zgibovi, propadanje na razboju, trbušnjaci za djevojke, zgibovi za veterane i freestyle (slobodni stil).

Prijave se šalju do 12. jula na mail [email protected] ili u inbox Facebook stranice Ekološkog udruženja mladih “Zeleni centar”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Od 21. do 24. jula naš grad će biti domaćin drugog turnira golbal Lige šampiona - grupa jug, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta.

Šahisti nikšićke Elektroprivrede su novi stari pobjednici Premijer lige u šahu. Nikšićani su osmi put slavili u isto toliko kola, a u osmom kolu su savladali Mimozu minimalnim rezultatom 3,5-2,5.

Iako desektovani, veterani Nikšića zauzeli su drugo mjesto na Kupu Crne Gore, koji je održan u Andrijevici povodom 13. jula, Dana državnosti.