Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U susret Ligi šampiona: „Akademik“ i „City fitness“ dogovorili saradnju

15151427_10207709551952461_1222909453_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.11.2016. u 07:22

Džudo klub Akademik, jedan od najuspješnjijih sportskih kolektiva u Crnoj Gori, narednog mjeseca učestvovaće na najznačajnijem evropskom klupskom takmičenju "Liga šampiona 2016/17", koje će biti održano u Beogradu. 

Biće to istorijski dan za crnogorski džudo sport jer se prvi put dešava da neki džudo klub učestvuje na jednom takvom takmičenju. Da na tom putu ostavre što bolje rezultate pomoći će im nikšićki „Cit fitness“ klub sa kojim je juče dogovrena saradnja.

„ Na putu što boljeg plasmana i i što boljeg rezultata džudo klub Akademik je dobio vrijednu pomoć u vidu kompletnog programa suplementacije za takmičare Kluba od firme Proteini.Si. Takođe fitnes centar “City Fitness” ustupio je svoje kapacitete takmičarima ovog trofejnog kluba da bi što spremniji dočekali takmičenje u Ligi evropskih šampiona. Želio bih da istaknem da mi je veoma drago što je došlo do ove saradnje na obostrano zadovoljstvo. Nama u klubu ovo je veoma važan projekat i ovaj vid pomoći je veoma dobrodošao i veoma sam zahvalan“, kazao je direktor Akademika, Novica Milović.

Ispred Proteini.si & City Fitness, instruktor Mićo Đurđić, izrazio je zadovolstvo sklopljenom saradnjom a potom Miloviću uručio i poklone.  

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.
Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.