Uspješan uspon na Prutaš

383f74ea729aab95f3c845f25dc6f461
Park prirode Piva
  • Autor onogost.me
  • 31.07.2017. u 12:23

Sportsko planinarski klub "Piva" i istoimeni Park prirode organizovali su deseti po redu uspon na planinu Prutaš (2.393 mnm).

Uspon na Prutaš organizuje se u sklopu obilježavanja Dana opštine Plužine (4. avgust).

“Učešće u ovom, do sada najbrojnijem usponu, je uzelo blizu 150 učesnika iz planinarskih klubova “Visokogorci Crne Gore”, “Gorica” i “Komovi” iz Podgorice, “Krilaš” iz Šavnika, PD “Trebević” iz Istočnog Sarajeva, članovi kluba domaćina iz Plužina, kao i brojni ljubitelji prirode i planinarenja“, saopštili su iz Parka prirode.

Učesnike uspona posjetio je predsjednik Planinarskog saveza Crne Gore Dragan Bulatović, a bio je i predsjednik Opštine Mijuško Bajagić.

“Ovo je samo jedna od niza manifestacija koju Park prirode “Piva” zajedno sa opštinom Plužine organizuje u cilju promovisanja prirodnih i turističkih potencijala opštine Plužine“, saopštili su iz Parka prirode.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.
Juče je u Tivtu održan Međunarodni džudo turnir "Tivat open 2022" u konkurenciji poletaraca, pionira, kadeta i junira, a takmičari Džudo kluba "Trebjesa" osvojili su 22 medalje.