Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:06
28.1.2019.

Žabljak: Nikšićkim skijašima 11 medalja

Proteklog vikenda na Žabljaku su održana četiri Kup takmičenja za najmlađe skijaše, dva u veleslalomu i dva u slalom, gdje su takmičari iz Nikšića osvojili ukupno 11 medalja.


Mlađa cicibanka, Dunja Kovačević imala je maksimalan učinak, nakon što je u četiri trke osvojila isto toliko zlatnih medalja, a njena sugrađanka, Ivana Radović, koja se takmičila u konkurenciji starijih pionirki, takođe je osvojila četiri najsjajnija odličja.

U konkurenciji mlađih pionira Petar Kasom se okitio sa dvije srebrne i jednom bronzanom medaljom, a PSK Javorak je na ovom takmičenju predstavljao i mladi skijaš Milo Jovović.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:07
  20.8.2019.

  Profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore su nastavili sa mjerenjima najboljih fudbalskih klubova u regionu pa je u Sarajevu realizovano mjerenje fudbalera kadetskog i juniorskog uzrasta FK Željezničar iz Sarajeva.

 • 08:09
  18.8.2019.

  U mjestu Kruševice, nadomak Nikšića, juče je održan III memorijal Vukašin Žižić, u sklopu kojeg je organizovano osmo prvenstvo Crne Gore u planinskom trčanju i u bacanju kugle.

 • 20:01
  7.8.2019.

  Poslije mjerenja kadetske košarkaške reprezentacije Velike Britanije, realizovano je i mjerenje reprezentacije Portugala koja će kao i reprezentacija Velike Britanije učestvovati na Evropskom prvenstvu B divizije koje će biti održano u Podgorici od 8. do 17. avgusta.

 • 15:06
  7.8.2019.

  Dugogodišnji svjetski prvak i osvajač velikog broja šahovskih turnira Anatolij Karpov boravio je juče u Plužinama, u okviru dvodnevne mini turneje u Crnoj Gori, gdje je odigrao simultanku sa mladim šahistima na deset tabli.