Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Završeno takmičenje u skijanju na Žabljaku, najuspješnija Dunja Kovačević sa tri zlata

dunja_kovacevic_skijasica
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.02.2021. u 21:33

Nikšićki skijaši i skijačice ostvarili su zapažene rezultate na takmičenju u tri trke u tehničkim disciplinama, koje je na skijalištu “Savin kuk” na Žabljaku organizovao SK “Pahuljica”. 

Ukupno je učestvovalo 70 crnogorskih skijaša, dok je Dunja Kovačević sa osvojene tri zlatne medalje dominirala durmitorskom stazom. Dunjin klupski kolega Petar Kasom je u jednoj trcio bio najbrži, dok je dvije trke završio kao drugoplasirani.

Miljko Milović iz SK “Pahuljica” osvojio je jednu zlatnu medalju, njegove klupske kolege Lana Milović, Andrija Martinović i Anastasija Vukasović uzeli su po dvije bronzane medalje, dok je Milan Gardasević zaslužio bronzanu medalju.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.