Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pionirke Trebjese šampionke Crne Gore

RK Trebjesa
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2023. u 09:19
Završen je šampionat u pionirskoj ligi za djevojčice rođene 2008/2009, a prva kroz cilj prošla je ekipa Trebjese koja je na fenomenalan način završila sezonu.

U ligi u kojoj je učestvovalo 15 ekipa “medvjedice” su treću godinu zaredom šampionke Crne Gore ispred ekipe Budućnosti koja je završila na drugom mjestu i ekipe Starsa na trećem.

„Ova generacija djevojčica zabilježila je 300. utakmicu bez poraza na svim domaćim i međunarodnim takmičenjima uz impresivnu gol razliku“, naveli su iz kluba.

Pionirsku ligu osvojile su Anđelina Orbović, Ivana Savić, Maša Dubljević, Ksenija Nikčević, Ksenija Petrušić, Anđela Pejović, Anđela Vujović, Nikolina Čolaković, Isidora Gogić, Tijana Bojanić, Ksenija Perunović, Mirjana Koprivica, Jana Čanović, Sara Šakotić, Elena Nikolić, Jaredić Aleksandra, Slađana Ćalasan, Violeta Nikolić, Nikoleta Raičević i Kristina Božović.  Treneri koji su predvodili djevojčice Miloš Bošković i Miloš Perović, kao i fizioterapeut Anđela Kontić Perović.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Najbolji crnogorski šahisti bore se od danas se do 4. maja u Herceg Novom za trofeje u Premijer, Prvoj, Ženskoj i Pionirskoj ligi Crne Gore, saopšteno je iz Šahovskog saveza.
    U okviru 32. kola Meridjanbet Prve crnogorske lige igra se derbi u Podgorici, gdje će Sutjeska gostovati Budućnosti.
    ALFA Centar juče je na Trgu slobode otvorio izložbu stripa za edukaciju najmlađih učesnika u saobraćaju „Alek i Ana“, koji je namijenjen učenicima polaznih razreda osnovne škole.