Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poraz “ajkula” u četvrtfinalu

VPSCG
 • Autor onogost.me
 • 13.02.2024. u 15:14
Crna Gora je poražena u četvrtfinalu svjetskog prvenstva od Španije 15:12

"Furija" iako smo imali mečeva u kojima smo bili egal sa njima, je pokazala da je ipak sa razlogom među vodećim silama, i da ima sjajan sistem.

U prvoj dionici na otvaranju gotovo jednosmjerna igra u kojoj je "Furija" dominirala, a naši platili ceh lošeg ulaska u meč. Već na pola četvrtine stojalo je na semaforu Španija-Crna Gora 4:0.

Tada kreće bolja igra "ajkula", prije svega u odbrani, a onda su došli i golovi. Uspjeli smo da prepolovimo zaostatak, imali igrača više za 3:4, ali ga nismo iskoristili i Španija postiže još jedan gol u zadnjem minutu prve dionice.

Naši su uspjeli da se vrate u drugoj dionici dođu na svega gol zaostatka, ali već u trećoj demonstracija sile Španije i serija 5:0 kojom je rješen meć.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crnogorska juniorska muška košarkaška reprezentacija poražena je danas u Bijelom Polju u drugom prijateljskom meču od Srbije (89:62) u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje se igra od 26.jula do 4.avgusta u Skoplju.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.