Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poraz crnogorskih pionirki nakon penala

  • Autor onogost.me
  • 05.10.2022. u 17:28
Ženska pionirska reprezentacija Crne Gore poražena je od Bugarske u posljednjem kolu UEFA Razvojnog turnira.
Nakon regularnog toga utakmice, nije bilo pobjednika (2:2), poslije čega je Bugarska bila bolja prilikom izvođenja jedanaesteraca – 4:2. Za našu selekciju ovo je treći poraz na turniru na kojem je ostavila dobar utisak u duelima sa Sjevernom Irskom, Farskim Ostrvima i Bugarskom.

“Danas smo izmijenjali sastav, što zbog povreda, što zbog pravila da sve igračice moraju igradi podjednako. Odlično smo otvorili utakmicu, ranim golom poslije lijepe akcije. Ipak, kao i u prethodnoj utakmici, protivnik je kaznio naše greške. Nespretnim reakcijama primili smo dva gola, ali nijesmo se predali, izmjenama smo osvježili ekipu na poluvremenu i bolju igru krunisali golom iz penala. Golmanka Bugarske je kasnije odbranila odlične prilike Drešaj i Vlahović. Mogli smo do pobjede, ali nijesmo imali sreće. U penal ruletu smo dva puta pogodili okvir gola, dok je protivnik svaki pokušaj pretvorio u gol”, kazao je trener Ivan Tatar.

Oba gola za Crnu Goru postigla je Angelina Drešaj, dok su na drugoj strani bile precizne Hristina Milčeva i Marija Ajanova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Crna Gora je i u revanšu braža izgubila od Italije (34:32), čime je kompletirala loš nastup i zasluženo je ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo.