Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poslije pet polufinala, šampionski pehar za Kneževića

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.10.2022. u 14:34
Najtalentovaniji teniser Crne Gore, Simon Knežević, član TK "Nikšić ", pobjednik je juniorskog "Aurora kupa" u Ulcinju, turnira iz kalendara Svjetske teniske federacije.

Sjajni Nikšićanin je u finalnom meču prepustio samo jedan gejm Čehu Filipu Horaku (6:0, 6:1). Prije finala Knežević je bio bolji od igrača iz Rusije, Crne Gore, Poljske i Srbije.

Da podsjetimo, Simon je na prethodnih pet jakih internacionalnih turnira takmičenje završavao u polufinalu. Ipak, trud i rad su se isplatili, pa je u Ulcinju i podigao pehar.

Sedamnaestogodišnjak je učenik nikšićke Gimnazije, a pored školskih obaveza uspijeva da bude i redovan na treninzima u Podgorici.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. Pa ovo je vijest za ponos Nikšića i Crne Gore! Srećno momče, pa da budeš i svjetski šampion!!!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Skoro deceniju i po traje priča o valorizaciji nikšićkog aerodroma na Kapinom Polju. Međutim od završetka svjetskog padobranskog prvenstva 2010, za čije potrebe je i sagrađena nova pista, ovaj aerodrom padao je polako u zaborav. Sada priču o njegovoj valorizaciji guše i imovinsko-pravni sporovi oko tornja i piste, iako bi, smatraju upućeniji, s malo ulaganja Kapino Polje moglo lako naći svoje mjesto na aerodromskoj mapi Evrope.
    Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.