Poznat spisak fudbalerki za naredna dva meča

FSCG
 • Autor onogost.me
 • 19.10.2023. u 22:41
Stručni štab ženske omladinske reprezentacije Crne Gore objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastup u preliminarnoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Na spisku se nalazi 20 igračica – golmani: Jovana Žugić (Ekonomist), Marija Vuković (Budućnost); odbrana: Tanja Malesija, Vlada Milović (Budućnost), Mia Baturan (Breznica), Anastasija Rakočević (Radnički Kragujevac, Srbija), Tijana Janković, Tijana Đurđevac (Ekonomist), Nela Kolić (Zora); vezni red: Anđela Golubović (Ekonomist), Sanija Pačariz, Larisa Đurković, Ivana Boričić (Budućnost), Katarina Čađenović (Breznica), Mia Vukčević (Mladost); napad: Ana Krivokapić, Bojana Tomašević, Marija Kavaja (Mladost), Tatjana Osmajić (Breznica), Tamara Milović (Ekonomist).

Zbog obaveza selektora Mirka Marića sa ,,A” reprezentacijom, WU19 selekciju Crne Gore na turniru u Austriji predvodiće njegov asistent Ivan Tatar. Naša selekcija u Austriji će igrati sa domaćinom, Danskom i Poljskom.

“Očekuju nas tri veoma teške utakmice. U grupi sa nama su ozbiljne i jake selekcije Austrije, Danske i Poljske. Narednih dana treniraćemo naporno, nadam se da će sve igračice koje su na spisku biti zdrave i da ćemo pružiti maksimum u svakoj utakmici. Kroz te mečeve vidjećemo i na koga sve možemo da računamo za ,,A“ reprezentaciju. Bićemo oslabljeni neigranjem povrijeđene Lidije Stanić i Ajše Kalač, koja će biti sa ,,A” timom, ali i pored toga cilj ostaje da u sva tri meča budemo na što većem nivou” kazao je Tatar.

Plasman u elitnu rundu kvalifikacija izboriće tri najbolje plasirane ekipe iz grupe A3, dok će tim koji osvoji četvrtu poziciju u narednoj fazi igrati u Ligi B.

Raspored

25.oktobar
14:00 – Poljska – Danska
18:00 – Austrija – Crna Gora

28.oktobar
13:00 – Danska – Crna Gora
17:00 – Austrija – Poljska

31.oktobar

14:30 – Danska – Austrija
14:30 – Crna Gora – Poljska

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Takmičari Karate kluba "Šampion" iz Nikšića ostvarili su zapažene rezultate na 14. internacionalnom karate turniru koji je u subotu održan u organizaciji KK "Bar".