Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Brguljan: Moramo biti oprezni, koncentrisani i onda neće biti problema

vaterpolisti_cg
VPSCG
  • Autor onogost.me
  • 30.07.2021. u 08:39

Vaterpolisti Crne Gore u noći između petka i subote igraju možda i najlakši meč na Olimpijskim igrama u Tokiju protiv selekcije Kazahstana. Nakon trijumfa i dva poraza “ajkule” moraju ostvariti pobjedu protiv autsajedera u meču. 

Toga je i svjestan Draško Brguljan, koji je napomenuo da Kazahstan ne smije potcijeniti.

“Oni ovdje nemaju šta da izgube i čini mi se da su dosad pružali jači otpor nego što je to bilo očekivano. Imaju dobrog centra iz Volgograda, par spoljnih igrača, dva momka iz Srbije koji odlično odrađuju posao. Moramo biti oprezni, koncentrisani i onda neće biti problema. Važno je da se vratimo na pravi put nakon dva uzastopna poraza i da jednom ubjedljivom pobjedom dočekamo susret sa Srbijom”, rekao je Draško Brguljan.

Kapiten vaterpolista je istakao da su u prethodnim mečevima imali dosta oscilacija u igri, što su Hrvatska i Španija kaznili, te u konačnom i nanijeli dva poraza “ajkulama”. Upravo iz tog razloga i padova u igri Brguljan upozorava da svi moraju izgarati u bazenu.

 “Dosta smo oscilirali. Moramo više da se potrošimo, nema nikakve štednje, nema čekanja četvrtfinala. Zavisimo sami od sebe, da probamo da izvučemo dobar rezultat protiv Srbije i nadam se četvrtfinalu, a onda ćemo sve vidjeti. Nemamo alibi, došli smo maksimalno spremni i na svakoj utakmici moramo da damo sve od sebe”, kazao je Brguljan.

Duel Crne Gore i Kazahstana počeće u 3 sata po srednjeevropskom vremenu.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Naše seniorke utakmicom protiv Fraskih Ostrva otvaraju CEV Srebrnu ligu 2024. Meč je na programu od 18 časova u dvorani “Verde” u Podgorici uz direktan prenos na RTCG2.