CKM organizuje u Nikšiću javno gledanje utakmice Crna Gora – Kosovo

masa
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 07.06.2019. u 09:15

U sklopu projekta "Javno gledanje utakmica crnogorske reprezentacije", Crnogorska kulturna mreža, večeras na Trgu Slobode, sa početkom od 20.45h, organizuje javno gledanje utakmice kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, između Crne Gore i Kosova.

“I pored činjenice da za navedeni projekat nijesmo uspjeli da obezbijedimo biznis partnere, imajući u vidu da se utakmica igra bez prisustva publike, odlučili smo se iz poštovanja prema svim navijačima crnogorske reprezentacije da upriličimo realizaciju navedene aktivnosti”, kazao je predsjednik CKM-a Aleksandar Damjanović.

On je istakao da je dosadašnja praksa pokazala da je najveća posjeta uvijek bila u Nikšiču, u kojem je sjedište CKM-a, kao i da je Nikšić grad koji je uvijek znao da prepozna sve ono što je značajno za Crnu Goru, dodajući da je ovaj projekat prvenstveno usmjeren ka mladima i ima za cilj buđenje navijačke svijesti i podizanje patriotskog odnosa kod građana.

“U vremenu kada naši sportisti ne postižu zapažene rezulate veoma je važna realizacija ovakvih projekata kako bi se kod građana podigao nacionalni naboj. Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje televiziji NOVA M putem čijeg signala će posjetioci besplatno moći da prate prenos utakmice.Pozivamo građane Nikšića i Crne Gore da prisustvuju događaju i da svi zajedno fer i sportski navijamo za Crnu Goru”, istakao je Damjanović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Fudbaleri Crne Gore i Srbije odigraće večeras na Stadionu pod Goricom utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Muška karate reprezentacija Crne Gore u katama osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u španskoj Gvadalahari.