Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora i Bjelorusija odigrale “prijateljski”

cei7gk6uaaaot5y
  • Autor onogost.me
  • 29.03.2016. u 18:15

Drugi meč pod vođstvom selektora Tumbakovića u kojem je Crna Gora ugostila reprezentaciju Bjelorusije, završen je bez golova. 

U susretu u kojem su ”sokoli” imali inicijativu i igrača više tokom čitavog dijela susreta, nijesu uspjeli upisati pogodak i pored par veoma dobrih prilika.  

U prvom dijelu igre nije se dogodilo ništa značajnije na terenu stadiona pod Goricom. Najzanimljiviji dio prvog poluvremena se dogodio u 9. minutu kada je napadač gostiju Kornilenko, zaradio crveni karton, pošto je laktom po glavi zakačio Bašu.

Drugi dio igre obilježili su napadi “hrabrih sokola” koji su u nekoliko navrata ozbiljno priprijetili golu Bjelorusije.

Prvo je Bakić iskosa sa lijeve strane šuturao glavom preko gola, da bi nedugo zatim Rodić sa ivice šesnesterca gađao tik iznad prečke gola golmana Gurbanova.

Poslije početnog naleta Crne Gore ponovo je splasnuo tempo igre, da bi do pred sam kraj meča zabilježili svega nekolika pokušaja na obje strane, gdje su crnogorski reprezentativci imali čitavim dijelom inicijativu, koju nije uspio realizovati Bećiraj u vremenskoj nadoknadi, kada je poslije udarca glavom gađao stativu. 

Na kraju ostaje utisak da su Tumbakovićevi izabranici svakako mogli ostvariti bolji rezultat u večerašnjem susretu, gdje je falilo više sreće u završnici napada, ali ima i osnova za nadu da se može napraviti ozbiljan tim za kvalifikacioni ciklus koji startuje u septembru ove godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometaši Italije iznenadili su reklo bi se i sami sebe i potpuno zasluženo nadigrali Crnu Goru u Konversanu 32:26 u prvom meču baraža za Svjetsko prvenstvo.
Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće u grupi 8 preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.