Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora protiv Italije: Otpao Mlađan Janović

mneita231018
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 28.01.2019. u 14:34

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore gostovaće u utorak od 19 sati selekciji Italije u četvrtom kolu kvalifikacija za Svjetsku ligu.

“Ajkule” su danas odradile prvi trening u Palermu, i to bez Mlađana Janovića, koji je otpao sa liste igrača zbog bolesti.

Prvi duel Crne Gore i Italije završen je pobjedom naše selekcije, nakon peteraca 11:8, a sjutrašnji meč je odlučujući za prvo mjesto koje donosi i lakšeg rivala u četvrtfinalu završnog kvalifikacionog turnira.

„U tom prvom meču kod kuće vidjeli smo šta nas očekuje u duelima sa Italijom. Biće veoma težak meč, oni će sigurno uraditi sve na domaćem terenu i u sjajnom ambijentu, da dođu do pobjede koja će im obezbijediti prvo mjesto i lakšeg protivnika u četvrtfinalu. Nismo favoriti, ali sigurno da ćemo dati sve od sebe da odigramo dobro i zabilježimo rezultat koji će nam donijeti prvo mjesto. Motivacija nama neće nedostajati, biće jako dobra utakmica i nadam se da ćemo mi izaći kao pobjednici“, kazao je Nikola Murišić.

„Biće mnogo težak meč, jer oni kod kuće igraju dobar, agresivan vaterpolo. Vjerujem da će biti utakmica neizvjesna do samog kraja, pokušaćemo da izvučemo dobar rezultat, daćemo sve od sebe da osvojimo prvo mjesto pred četvrtfinale. U posljednjem trenutku otpao je Mlađan zbog bolesti. Veliki hendikep jer se zna koliko on znači ekipi. Ali, mi koji smo tu potrudićemo se da nadomjestimo njegov izostanak i ostvarimo dobar rezultat“, poručio Vladan Spaić.

Meč se igra u utorak od 19 sati.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Dragan Drašković, Marko Petković, Đuro Radović, Vlado Popadić, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Slaven Kandić i Jovan Sarić.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.