Autor: onogost.me
Foto: FIBA
08:04
21.2.2020.

"Crveni“ sa Velikom Britanijom na startu kvalifikacija za EP

U susretu koji će obilježiti početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo najbolji crnogorski košarkaši večeras u Podgorici igraju protiv Velike Britanije.


I pored toga što je premijerni susret u ovom ciklusu ovaj duel može biti jedan od odlučujućih za naše momke, koji se nalaze u grupi G a u kojoj su još Njemačka, Francuska i Velika Britanija.

Njemačka kao domaćin je već obezbijedila učešće, pa će imati samo revijalan nastup, dok je Francuska favorit, pa je prognoza da će se za drugu poziciju upravo boriti večerašnji rivali.

„Crveni“ će se Britancima suprostaviti bez Nikole Vučevića i Bojana Dubljevića, a izabranici Boška Radovića u meč ulaze sa imperativom pobjede protiv rivala koji nije košarkaška velesila, ali koji zaslužuje maksimalan respekt.

Susret između Crne Gore i Velike Britanije igra se u dvorani „Morača“ od 19h.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:56
  9.4.2020.

  Fudbalska reprezentacija Crne Gore i na aprilskoj rang listi Svjetske fudbalske federacije (FIFA) zauzima 64. mjesto sa 1.365 bodova, objavljeno je na zvaničnom sajtu te asocijacije.

 • 15:08
  28.3.2020.

  Iz Španije nam se javio i naš sugrađanin i reprezentativac Mile Mijušković koji se nalazi u Santanderu gdje brani boje Sinfina.

 • 14:09
  28.3.2020.

  Crnogorski paraolimpijci, kao i do sada, spremno će dočekati sve nove izazove, novi termin Paraolimpijskih igara (POI) i ostalih velikih takmičenja, eventulane dopune i izmjene kvalifikacionog momenta, kazao je predsjednik Paraolimpijskog komiteta (POK) Igor Tomić.

 • 08:14
  24.3.2020.

  Našeg sugrađanina i rukometnog reprezentativca Branka Vujovića situacija sa koronavirusom zatekla je u Poljskoj gdje igra za RK Vive Kjelce.