Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Greškama u poraz

fscg
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 31.10.2018. u 11:21

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je sa 2:1 u prvom od dva prijateljska meča sa Mađarskom.

Izabranici Milorada Pekovića prikazali su dobru partiju, osim gola imali još nekoliko šansi, ali je protivnik znao da kazni dvije greške ,,sokolića“.

Prvu šansu na utakmici imala je Crna Gora već u prvom minutu. Milan Vukotić je dao dobru loptu za Ivana Vukčevića, čiji je šut sa desetak metara odbranio golman protivnika. Kazna za taj promašaj stigla je u 14. minutu – Čaba Bukta je iskoristio prostor koji mu se ukazao za vođstvo Mađarske.

Nakon toga je krenula ofanziva domaćina, koji je gol protivnika ozbiljno ugrožavao Luke Todorovića i dva puta Matije Račića.

Dva minuta po povratku sa odmora, ,,sokolići“ su došli do izjednačenja. Ponovo je u šansi bio Ivan Vukčević, koji je ovog puta matirao Donata Vukmana.

Egal je trajao do 61. minuta i pogotka Petera Bekea, koji se odlično oslobodio čuvara i zatresao mrežu Crne Gore.

Do kraja utakmice dobar pokušaj pred golom Mađarske imao je Ognjen Gašević.

“Dobro smo ušli u meč, imali neke dobre situacije, ali smo onda primili gol nakon jednog lošeg dodavanja u odbrani. Dobro smo reagovali tada, preuzeli loptu, stvorili nekoliko šansi, a onda postigli i gol. Nažalost, nakon što smi primili i drugi gol, nijesmo uspjeli da se rezultatski vratimo u meč. Nijesam nezadovoljan našom igrom, ali poraz nikada nije prijatan. Potrudićemo se da u revanšu odigramo još bolje”, kazao je selektor Peković.

Iste ekipe sastaće se i u četvrtak, od 13:30 časova na ,,DG areni“ u Lješkopolju.

 

izvor: FSCG

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.