Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kavaja objavio spisak za mečeve protiv BiH

0000005391_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 29.04.2021. u 17:15

Kadetska reprezentacija Crne Gore odigraće naredne sedmice dvomeč sa Bosnom i Hercegovinom, a selektor Radovan Kavaja za te utakmice pozvao je 22 igrača.

Na spisku selektora Kavaje nalaze se golmani: Filip Domazetović (Budućnost), Andrej Krivokapić (Podgorica); odbrana: Damjan Dakić, Luka Živković, Đorđe Pešukić (Budućnost), Damjan Kovačević, Balša Vukotić, Balša Medenica (Podgorica), Nihad Balić (Jedinstvo), Anđelko Bokan (OFK Titograd); vezni red: Vladimir Perišić, Stefan Vulanović, Kastriot Ljuljđuraj, Balša Barović (Budućnost), Medo Juković (OFK Berane), Vedad Turusković (OFK Titograd), Nikola Braletić (Bokelj), Dragoljub Radoman (Grafičar, Srbija), Petar Aničić (Podgorica), Balša Radusinović (Zeta); napad: Mitar Globarević (Bokelj), Bojan Pavićević (OFK Titograd).

Prvi meč sa Bosnom i Hercegovinom igra se 4. maja od 17 časova, dok je drugi zakazan za 6. maj od 11 časova. Obje utakmice odigraće se na Trening kampu FSCG.

Naši kadeti okupiće se 3. maja u 10:30 časova na Trening kampu FSCG.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Naše seniorke utakmicom protiv Fraskih Ostrva otvaraju CEV Srebrnu ligu 2024. Meč je na programu od 18 časova u dvorani “Verde” u Podgorici uz direktan prenos na RTCG2.
Crna Gora je i u revanšu braža izgubila od Italije (34:32), čime je kompletirala loš nastup i zasluženo je ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo.