Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kraj Bistrice gostuje jedna od najboljih mladih selekcija Evrope

stadion_sutjeska
Ivan Banović
  • Autor onogost.me
  • 07.10.2016. u 10:12

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore dočekaće večeras u Nikšiću Belgiju u posljednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Mojaša Radonjića ranije su izgubili sve šanse za plasman na kontinentalni šampionat, pa mogu bez imperativa pobjede da odmjere snage sa jednom od najboljih selekcija u Evropi.

"Na osnovu igara protiv Belgije i Češke može se reći da najbolje partije pružamo protiv najjačih selekcija, pogotovo kada u takve mečeve ulazimo kompletni. Ovog puta to neće biti slučaj jer sa nama nisu Đorđević i Savićević, a sa njima smo objektivno potpuno druga reprezentacija. Ipak, igrači koji će sjutra odigrati meč sa Belgijancima su sa nama tokom cijelog ciklusa kvalifikacija i privikli su se na sistem rada i način igre", rekao je selektor Mojaš Radonjić.

Susret kraj Bistrice će početi u 18.45h.

U prvom dijelu kvalifikacija naš tim je u gostima slavio sa 2:1 protiv večerašnjeg rivala.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 74:50 (21:14, 19:17, 19:11, 15:8) u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.