Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavice” poražene od domaće selekcije

12a
  • Autor onogost.me
  • 14.08.2016. u 13:56

U meču bez rezultatskog značaja rukometašice Crne Gore su danas poražene od reprezentacije Brazila rezultatom 29:23 (12:10).

Ovo je ujedno i poslednji meč za naše reprezentativke na Olimpijskim igrama koji im neće ostati u lijepom sjećanju jer su u svih pet susreta upisale poraze.

Ponovo je najbolja u našoj ekipi bila Marija Rajčić,koja je svojim odbranama sačuvala svoj tim od rezultatske katastrofe. Brazilke su odlično startovale i već poslije pet minuta vodile sa 5:1. Ipak, poslije sjajnih Marijinih odbrana i nekoliko dobrih napada “lavica” razlika se do kraja poluvremena smanjuje na dva gola.  

Domaća ekipa i početkom drugog dijela pravi seriju od 4:1 pa je u petom minutu nastavka bilo pet razlike. Do kraja susreta se igralo praktično gol za gol, pa je razlika ostala ista kao i na početku drugog poluvremena.  

Meč sa Brazilkama je ujedno i poslednji meč na klupi reprezentacije za selektora Dragana Adžića, koji je uspio da se popne na krov Evrope sa “lavicama“ i da osvoji za sada jedinu medalju za Crnu Goru na Olimpijskim igrama.

Naša sugrađanka Đurđina Jauković je ulazila u igru u gotovo svim mečevima i biće sigurno predvodnik nove generacije “lavica” jer će uskoro morati da dođe i do smjene, a sve to će ubrzati i neuspjeh u Riju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je i u revanšu braža izgubila od Italije (34:32), čime je kompletirala loš nastup i zasluženo je ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo.
Rukometaši Italije iznenadili su reklo bi se i sami sebe i potpuno zasluženo nadigrali Crnu Goru u Konversanu 32:26 u prvom meču baraža za Svjetsko prvenstvo.